Quantcast
Новини Пловдив » България » Затварят за ремонт участък от магистрала „Тракия“ край Пловдив
България Важно

Затварят за ремонт участък от магистрала „Тракия“ край Пловдив

Магистрала "Тракия"

Ограничава се движението в платното за Бургас на АМ „Тракия“, в участъка от 157-и до 162 км край Пловдив. Причината е ремонтно-възстановителни работи на жп надлеза при 159-и км над линията Пловдив – Бургас. Трафикът на моторните превозни средства се пренасочва в платното за столицата и ще се осъществява двупосочно – с една лента в посока София и една за Бургас, съобщават от АПИ.

При натоварено движение в някоя от двете посоки, в платното за София ще се организира реверсивно движение, с осигуряване на две ленти в посоката с по-интензивен трафик. Очаква се ремонтните дейности да завършат през декември тази година.

През есента на миналата година беше ремонтирано пътното платно в 12 км участък на АМ „Тракия“ от 156-и до 168-и км. Ремонт на жп надлеза, който е с дължина 164 м, не беше правен. През пролетта на тази година беше ремонтирано платното за София. Сега дейностите продължават в платното за Бургас. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, като спазват стриктно поставената сигнализация и въведените ограничения на скоростта.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...