Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Паяк потроши луксозна кола за 100 000 евро в Пловдив
Градът Инциденти Общество Община Пловдив

Паяк потроши луксозна кола за 100 000 евро в Пловдив

Кадър: Нова телевизия

Паяк на ОП „Паркиране и репатриране“  потроши вчера луксозен автомобил за 100 000 евро в центъра на Пловдив. Инцидентът станал малко преди на ул. „Янко Сакъзов“ 2, докато машината се опитвала да вдигне аудито заради неправилно паркиране. Районът не е бил отцепен, а по тротоара са минавали майки с деца и граждани.

„Автомобилът беше паркиран, дойде паякът, служителите на „Паркиране и репатриране“ се опитаха принудително да го вдигнат. Но го изтърваха на самата платформа, като лявата част висеше на каросерията, а останалата – беше във въздуха и застрашаваше  участниците в движението – минаваха по тротоара майки с деца и граждани. На около 10 см зад автомобила, който висеше във въздуха, имаше паркиран друга кола и имаше опасност да бъде ударена“, разказа пред Нова телевизия адвокат Стефан Паров, станал свидетел на случката.

Според него, докато изспуснатото ауди висяло, на помощ дошъл друг паяк и с дърпане успял да положи скъпият автомобил на каросерията. „С просто око се виждаха нанесените щети по скъпото возило. Бяха засегнати ауспух и други агрегати, изкъртена беше предната лява гума  на автомобила“, казва Паров.

От пресцентъра на община Пловдив поднасят дълбоките си и искрени извинения на собствениците на автомобила. Те щели да бъдат поканени на среща, където лично да им бъдат поднесени извинения. От ОП „Паркиране и репатриране“ също ще поканят собствениците на среща да им се извинят. От общината обясняват, че  паяците са  стари и амортизирани и ще искат Общинският съвет да гласува средства за закупуване на нови. /ПловдивПрес

 

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...