Quantcast
Новини Пловдив » България » Трифонов: Изказването на Борисов за жертвите на COVID-19 ме вцепени
България Важно ИЗБОРИ 2021

Трифонов: Изказването на Борисов за жертвите на COVID-19 ме вцепени

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Това, което Борисов е казал по повод починалите от коронавирус в България, ме вцепени. Тованаписа във Фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов. Бившият премиер коментира от Любляна мерките, които е предприело служебното правителство, за да ограничи COVID-19.

„Днес 178 души се пренесоха в по-добър свят от този на Румен Радев и на този провал, наречен Кацаров. Само днес толкова души са починали в България. Представете си паднал самолет с толкова хора каква трагедия ще е. Всеки ден, умират и деца. Никакви мерки, никакви реакции, ваксинация под 20%“, каза Борисов.

„Значи, за Бойко Борисов това не са 178 човешки трагедии. Трагедии за семействата, близките и приятелите на починалите. За Бойко Борисов горките хора са се пренесли в един по-добър свят, защото тук те са теглили зловещото тегло на Румен Радев, пише Слави Трифонов.

„Добре, бе хора – какъв човек трябва да си, за да кажеш нещо подобно?! Първо, какъв човек трябва да си, за да си го помислиш, а след това и да го кажеш? И то, знаейки, че това ще го чуят всички, включително и семействата и близките на починалите?

Същият този човек предлагаше на Цветанов да даде телешки пържолки на кучето, което откри горкото убито момиче от Перник. Тогава той пак каза, че пържолките са за кучето, открило трупа, без да изпитва грам състрадание към родителите на детето, наричайки рожбата им “труп”. Днеска “178 трупа”.

Как ви звучи на вас всичко това? Да говориш така добро ли е, лошо ли е, политическо ли е, правилно ли е, приемливо ли е, неприемливо ли е, нормално ли е, ненормално ли е, човешко ли е?
Къде е грешката? В човека, който си позволява да се изразява по такъв начин или в нас, че му позволяваме да се изразява така?
Няма да е лошо най-после да си отговорим на този въпрос“, казва Трифонов./ПловдивПрес

Още новини по темата

Борисов: Държава няма и всеки е оставен, ако оцелее

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...