Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Два нови комплекса на PIMK правят „Южен“ още по-добро място за живеене
Бизнес Важно Градът Имоти Портфейл

Два нови комплекса на PIMK правят „Южен“ още по-добро място за живеене

PIMK Build превръща район "Южен" в отлично място за живеене.
  • Клиентите на лидера в строителството ще получат жилища от ново поколение

 

Лидерът в строителството PIMK Build превръща район „Южен“ в отлично място за живеене. Именно там фирмата ще изгради два нови свои мегапроекта.

Единият ще се намира близо до Ритейл парка срещу Първо районно управление. Отличната локация на комплекса ще го позиционира близо до детски градини, училища, хипермаркети. Мястото е на стратегическо, защото е до най-големите пътни артерии на района, позволяващи бързо придвижване, има отличен достъп до градския транспорт на Пловдив.

Комплекс „Южен IV“, разположен до Първо районно управление.

Проектът предвижда жилища, търговски площи и подземен паркинг, разпределени в 8 сгради на площ от 21 декара. Комплексът предлага голямо разнообразие от жилища – едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, както и търговски обекти с различна квадратура. Паркирането е осигурено на 100% – гаражи и паркоместа.

Жилищните сгради ще бъдат реализирани на три етапа. Първият ще започне през ноември, като той предвижда три сгради с 11, 13 и 15 етажа. В партерните етажи са разположени 8 търговски обекта, а на останалите – общо 238 апартамента с голям избор на разпределения, разположение и площи. Всички обекти са обезпечени с места за паркиране на партерно ниво или в подземния паркинг.

Комплекс „Южен IV“

Разпределенията на модерните апартаменти са функционални. Постигнат е минимален процент общи части като в същото време е осигурен лесен и удобен достъп до всички обекти

Това не е първият проект на фирмата, предвиждащ високо строителство. Такъв е и Nord Building. По подобен начин ще бъдат спазени всички изисквания за високо строителство.

И този път PIMK Build ще заложат на безкомпромисно качество, модерно и функционално жилище и достъпни цени.

Това е мотото и на другия проект, който ще бъде изграден в район „Южен“. Той се намира в непосредствена близост до вече строящия се обект на PIMK Build, от югоизточната страна на кръстовището между бул. „Александър Стамболийски” и „Димитър Талев”, който е с интересната Z-образна форма. Двата проекта са изготвени в композиционна цялост, като се образуват просторни отстояния между отделните обеми, така че да се осигури максимален комфорт на живеене.

Условно нареченият комплекс „Южен III” ще бъде изграден в 2 структури от по 6 сгради на сключено застрояване и 2 свободно стоящи сгради, с общо за тях подземно ниво. В имота са предвидени, освен озеленени терени, зони за висока растителност. Северно от комплекса се предвиждат терени за паркова среда, спрямо Общия устройствен план на Пловдив.

Комплекс „Южен III“

Приземният етаж е решен с гаражи и площи за обществено обслужване. В композицията на обемите са проектирани две нискоетажни сгради за търговски дейности – супермаркет и ресторант.

Архитектурата е модерна и съобразена с комплекса на PIMK Build, разположен северозападно от новия обект, за да се постигне еднородна визия на комплексите.

Клиентите на лидера в строителството ще получат жилища от ново поколение – с изчистени фасади, метални решетки, които да скриват външните тела на климатиците, френски прозорци за повече осветеност.

Комплекс „Южен III“

За терасите са използвани стъкло и метал, а френските прозорци са на 15 см от готовия под в стаите. Разположението на сградите е съобразено по такъв начин, че да не позволява видимост от един апартамент в друг.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...