Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Деца намериха портфейл с пари в пловдивски мол
Градът Пловдив

Деца намериха портфейл с пари в пловдивски мол

Снимката е илюстративна

Две деца се превърнаха в истински герои в очите на пловдивчани. Те намерили портфейл с пари и лични документи в един от търговските центрове в града. За случката разказа Анна Стоянова в социалната мрежа. По думите ѝ, нейният съпруг е установил липсата на портфейла малко след като обядвали. Връщайки се с надеждата да го намерят, разбират, че две добри деца са го открили и предали на охраната.

Вълна от доброжелателни коментари заля публикацията. Хората отправят поздравления и адмирации не само към децата, а им към техните родители, пише glasnews.bg.

Ето и разказът на Анна:

„Искам от сърце да благодаря на две деца, които така и не успяхме да видим, за да им благодарим лично.

В събота следобед със съпруга ми обядвахме в Plovdiv Plaza. След известно време и разхождане, влязохме в един магазин, където той разбра, че портфейла му го няма! В него логично имаше пари в брой, карти, шофьорска книжка и документи…

Веднага се върнахме до мястото, където бяхме обядвали, но уви – портфейлът не беше на масата. Тръгнахме да търсим охраната на етажа и точно в този момент чухме съобщението, че е намерен мъжки портфейл с документи и т.н.

Охраната ни предаде портфейла, съпруга ми се разписа и попитахме кой човек го е върнал. Искахме да му благодарим, ако го намерим! Човекът каза „Бяха две мили деца. Предадоха ми го и си тръгнаха“.

Скъпи деца, не успяхме да ви намерим, но искаме с цялото ни сърце да ви благодарим! Имате родители, които трябва много, много, много да се гордеят с вас! Бъдете живи и здрави вие и семействата ви!“/ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...