Новини от Пловдив » Важно » Лияна Панделиева: Стара Загора – място за осакатяване на хора без късмет!
България Важно Коментари

Лияна Панделиева: Стара Загора – място за осакатяване на хора без късмет!

Ето какво написа „Красивото лице на демокрацията“ Лияна Панделиева преди няколко часа във Фейсбук, и според нас е напълно права:

Днес, 5 октомври, градът няма да отбелязва своя празник и това е логично: в петък вечер три невинни жени са пометени на тротоара от 18-годишен „експерт“ на дрифта, с книжка на четири месеца и вече с две пътни нарушения.

Няма налично описание на снимката.

Само два дни по-късно, голям майстор на мотоциклетизма прелита с над 100 км/ч на червен светофар – много е важно да показваш, че си над такива неща, като светофарите и той е загинал, защото е засечен от дрогиран старозагорски водач, който прави непозволен завой, но за финал са ударени нови трима пешеходци на тротоара и 16-годишна девойка е с тежка черепно-мозъчна травма и също бере душа.

Дрогираният, чието име остава неизвестно, както и това на дрифтаджията, евентуално могат да бъдат задържани за постоянно, но не е много сигурно. Може да се окаже, че единият се грижи за баба си, а другият е добър съсед, който винаги е казвал „добър ден“.

На нас Ковид не ни трябва. Достатъчно е да се движим в обикновена градска среда!

След като Милен Цветков беше убит на 20 април, 2020 година, през септември 2021 година, неговият убиец е вече под домашен арест, с гривничка. Това може нашата справедливост.

И забележете! – никой не говори за това, че законите ни ще влязат в сила, а кметът на Стара Загора ще слага неравности по пътя, та дано така леко спадне скоростта на джигитите. Толкова можем.

А днес лекари в Стара Загора ще обсъждат как да запазят втория крак на размазаната 23-годишна жена, защото съществува реален шанс да остане и без него.

Да сте чували някога в България извършител на подобно престъпление да е бил осъден да плати такова обезщетение на жертвата, че тя да може да си позволи цялата социална помощ, от която ще се нуждае дорде е жива?

Няма и да чуете. Който изтеглил късата клечка да е на неправилния тротоар, да си бере кармичната тежест. Това е справедливостта у нас – космична. Недоволните да се обърнат към ретроградния Меркурий./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...