Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Пациентка благодари на Goldenburg Medical Service: И в Пловдив има медицински транспорт на европейско ниво
Градът Здраве Пловдив

Пациентка благодари на Goldenburg Medical Service: И в Пловдив има медицински транспорт на европейско ниво

Goldenburg Medical Service

Останахме приятно изненадани, че в Пловдив има фирма за медицински транспорт, където обслужването е на европейско ниво. Това каза пловдивчанката Веска Павлова, потърсила услугите на Goldenburg Medical Service за 88-годишната си неподвижна майка.

Жената трябвало да бъде взета от дома си в Пловдив и да бъде превозена най-напред до пловдивски болници, където се установило, че лечението й се налага да бъде продължено в София.

„Имахме нужда от линейка по целия този дълъг маршрут и започнахме да звъним на фирмите в града. Може да се каже, че навсякъде получихме отказ – искаха сами да осигурим носачи, които да свалят майка ми, а при невъзможност да го направим, трябваше да доплатим нечувано големи суми на хората, които ще ни изпратят“, разказа дъщерята. И призна, че семейството изпаднало в ужас заради безизходицата. Възрастната жена също много се разтревожила, здравословното й състояние започнало да се влошава още повече.

В този момент близките попаднали на Goldenburg Medical Service. “Без тях нямаше да се справим. Бяхме приятно изненадани от условията – екипът пристигна навреме, без закъснение. По всички маршрути момчетата вземаха майка ми от леглото и я настаняваха на леглото в съответното лечебно заведение. Възхитени сме от начина, по който работят – бързо, внимателно и грижовно. Нека има повече такива фирми!“, разказа Павлова и благодари.

До София пациентката била придружена от болногледачката си, която също била много доволна от медицинския транспорт. По време на пътуването възрастната жена също била напълно спокойна, защото непрекъснато усещала подкрепа от страна на екипа.
Дъщерята заяви, че ако й се наложи и друг път, отново ще се довери на Goldenburg Medical Service. Да не дава Господ на никого да има нужда, но за жалост всеки може да изпадне в подобна ситуация, затова съм решила да препоръчам фирмата на всички свои познати, каза Павлова./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...