Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Д-р Атанас Баташки с безплатни прегледи в Световния месец за борба с рака на гърдата
Градът Здраве Пловдив

Д-р Атанас Баташки с безплатни прегледи в Световния месец за борба с рака на гърдата

Д-р Атанас Баташки
Д-р Атанас Баташки

Обединението на жените социалистки в „Южен“ организират безплатни профилактични прегледи в  Световния месец за борба с рака на гърдата. „Д-р Атанас Баташки и този път откликна и ще отдели от своето време, за да прегледа напълно безплатно желаещите жени. Ще бъде съставен график, дамите ще преминат консултация и ехографски преглед. Изключително много се радвам, че можем да помогнем и по този начин да внесем спокойствие в живота на жените“, сподели председателят на жените социалистки в район „Южен“  Таня Николова.

Д-р Атанас Баташки отбеляза, че според Световната здравна организация, ракът на гърдата се счита за най-разпространеното онкологично заболяване сред населението на планетата.

„Една от основните причини за това е, че голяма част от случаите се диагностицира в късен стадий, когато шансовете за ефективно лечение са малки. Ето защо превенцията и профилактичните прегледи са ключови“, разясни още той.

Д-р Атанас Илиев Баташки, д.м. придобива медицинска специалност по “Хирургия” през 2013 г., по-късно през 2017 г. – втора специалност “Гръдна хирургия“. Започва работа като хирург през 2007 г. в Клиника по Гръдно-Коремна Хирургия(Втора клиника по Хирургия) на УМБАЛ „Св. Георги“– гр. Пловдив, където работи и до днес.

„Прегледите ще се осъществят по график, в УМБАЛ „Св. Георги“ ЕАД, след записване по телефона. Номерът за връзка е 0878 97 90 97“, обясниха организаторите./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...