Quantcast
Новини Пловдив » Свят » Макрон, Меркел, Радев и Заев пътували в един самолет
Важно Свят

Макрон, Меркел, Радев и Заев пътували в един самолет

Румен Радев, Зоран Заев, Еманюел Макорн
На митинга пред гражданите в Македонски Брод лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски говори за посланията от срещата на върха ЕС-Западни Балкани в Бърдо, Словения и каза, че е ясно, че ЕС със Заев начело страната се превръща в далечна цел, а отношенията с България никога не са били по-лоши, съобщава ”Плусинфо.мк”.
Пред гражданите Мицкоски подчерта, че няма да предава поздрави, както направи Заев след срещата на върха, поздравявайки присъстващите на митинга на СДСМ от Макрон, Меркел, Янша и Радев, но че ще разкаже виц за Заев, свързан със срещата на върха на ЕС.

„Няма да предам поздрави, ще разкажа един виц, разказан вчера сред хората, защото казват, че духът на народа, твърдостта и мъдростта се състоят в това да накараш човек да се усмихне, дори когато над съдбите ни надвиснат тежки облаци. В един самолет след срещата били Меркел, Макрон, Радев, Янша и Заев, когато изведнъж пилотът каза: Самолетът се развали, трябва да го напуснем. Добре, само че в самолета имало само четири парашута. Взема парашута Макрон и казва: Трябва да спася Франция, не трябва да свърша така. След него Радев взема парашута и казва: Трябва да спася България, не трябва да завършвам така и скача. Идва ред на Зоран Заев и той вика: Трябва да спася страната си. Той не казва Македония, защото му е забранено. Остават Меркел и Янша. Меркел казва на Янша: Виж, аз съм вече на години, ще се жертвам за Германия и Словения, взимай последния парашут и се спасявай. Янша й казал: Има два парашута, защото Заев скочи с раницата си“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...