Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Невяна Митева: България има нужда от спокойствие
Важно Градът ИЗБОРИ 2021 Политика

Невяна Митева: България има нужда от спокойствие

Невяна Митева

Галина ГЕОРГИЕВА

„България има нужда от спокойствие и блага дума, има нужда от изграждане на мостове, които рухнаха за кратко време.“ Това заяви кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева, която присъства на фирума на Жени ГЕРБ в Пловдив.

Събитието започна след 14 часа в хотел „Империал“.

Невяна Митева благодари за подкрепата и призна, че се вълнува от съдбата на всяка жена.

„Щастлива съм, че съм Пловдив, защото е много важен град за моето семейство. В момента пред вас съм като една обикновена българка, която се труди за каузи, свързани с нашата родина. Включването ни в изборите с с проф. Анастас  Герджиков е защото вярваме, че българите имат нужда от една блага дума и една друга духовност. Имаме нужда от спокойствие. Имаме нужда за изграждаме мостове, които рухнаха за много кратко време. Това е, което ме тревожи като българка. Затова съм тук“, каза Невяна Митева по време на срещата.

Тя сподели, че е притеснителен фактът, че българите намаляват. „Намаляваме поради различните кризи, пред които сме изправени. Ковид отнема най-много българи. Как да стоя равнодушно, когато и децата ни започнаха да гинат? Трябва да се борим за всеки български живот, да говорим, че има средство, да даваме добрия пример, с което да предотвратим гибелта на нацията. Благодаря ви и вярвам във вашата подкрепа, обърна се към жените в ГЕРБ Невяна Митева.

Няколко митуни след встъпителните й думи пристигна и Бойко Борисов, който беше посрещнат с аплодисненти.

На форума присъстват още Мария Габриел, Иван Тотев, Дани Каназирева, която бе обявана като водач на листата на ГЕРБ в Пловдив област.

Тотев пожела успех на проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева и увери, че ГЕРБ Пловдив ще помага, за победата им на президентските избори. „В тази зала не се съмняваме, че след изборите на 14 ноември ще имаме едни разумни хора в президентската институция, които ще бъдат радетели на обединението, от което всички се нуждаем“, каза Тотев./ПловдивПрес

Още по темата

Очакват Борисов на форум в Пловдив

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...