Новини от Пловдив » Градът » Борис Ячев води листата на Патриотичен фронт в Пловдив и областта
Градът ИЗБОРИ 2022 Пловдив Регион

Борис Ячев води листата на Патриотичен фронт в Пловдив и областта

Борис Ячев

Едно от популярните лица на НФСБ – Борис Ячев, води листата на Патриотичния фронт в Пловдив и областта. Това стана ясно при регистрацията на двете листи на патриотичната коалиция в Районните избирателни комисии на 16 и 17 МИР.

Следват го общински съветници, печелили доверието на хората по места и професионалисти с доказани биографии. На тези избори Патриотичният фронт се явява и със силна гражданска квота.

Борис Ячев е избиран от Пловдив област в няколко последователни парламента. Работи активно в региона като депутат от 43-ото и 44-ото Народно събрание, познава проблемите и развитието на общините в областта.

Председател на Антикорупционната комисия в 44-ия Парламент, един от инициаторите на Академията по антикорупция, той е сред първите, които работят със студенти и млади хора в областта на антикорупционната политика.

„България има нужда от силно патриотично присъствие в Парламента, което да отстоява националните интереси. Ние сме доказали, че го правим. По тази причина възродихме и коалицията Патриотичен фронт. Създадохме я за тези избори, но с ясен и категоричен знак за обединение в бъдеще“, заяви Борис Ячев при регистрацията на листите в Пловдив-град и област.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...