Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » НОД с номер 7 в бюлетината, ето кандидатите от 16 МИР – Пловдив
ИЗБОРИ 2021

НОД с номер 7 в бюлетината, ето кандидатите от 16 МИР – Пловдив

Пепа Деведжиева Ивайло Спасов регистрираха листата в Пловдив
Пепа Деведжиева Ивайло Спасов регистрираха листата в Пловдив

Национално обединение на десницата – КОД и Републиканци за България, се явява с номер 7 в интегралната бюлетина за изборите на 14 ноември. В листата с кандидати за народни представители за град Пловдив влизат експерти от различни области с ясна цел: обединение на принципна и ценностно обоснована десница.

Националното обединение на десницата е генератор за сплотяване на действително демократично мислещите хора, тъй като коалицията има ясно позициониране в дясно, основавайки се на демократичните принципи и тяхното отстояване – честно и почтено като европейски граждани.

Основните цели на предстоящите избори пред коалицията са необходимостта от битка с олигархията, за което трябва политическо решение с българско законодателство тип „Магнитски“, ясно лустрационно законодателство, промяна в съдебната система и възстановяване парламентаризма чрез запазване на политическата координатна система – ляво, дясно и център. За целта трябва диалог, а не концентриране на власт върху една личност или една институция.

Листата в Пловдив е съставена от 6 кандидати за народни представители – професионално ангажирани в разнообразни сфери на дейност и има следния вид:

1.      Водач: Пенка Деведжиева – председател на КОД Пловдив. В предишния мандат на местната власт тя беше зам.-председател на Общинския съвет. Завършила е „Публична администрация”, както и „Стопанско управление”. Магистър е по „Финансов мениджмънт“. Занимава се със застраховане от над 20 години.

2.      Кирил Саров – Mагистър по „Топлинна физика, точна механика и оптика“. Управлява бизнес за компютърен хардуер.

3.      Десислава Атанасова – Чомакова – Икономист по образование. Управлява счетоводството в семейния бизнес. Активно ангажирана с преодоляване на недостатъците на трудовото и осигурителното законодателства.

4.      Веселин Динков – Магистър по „Сигурност в публичния и частния сектор“. Работи като учител. Семеен с едно дете.

5.      Николай Ганев – Магистър по финанси. ИТ специалист с над 20 години стаж. Притежава международни патенти в областа на електрониката, автоматизацията и автомобилната индустрия. Семеен с две деца.

6.      Ивайло Спасов – Завършил е „Публична администрация“. Занимава се с администрация и управление на човешки ресурси. Има опит като интернет редактор. Активно работи за намаляването на шума, подобряването на градската среда, достъпно и бързо административно обслужване, прозрачност в управлението, запазване на чистотата на българския език. Семеен с едно дете.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...