Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Нова ограда и фитнес на открито в училище „Яворов“ СНИМКИ
Градът Образование Пловдив Случка на деня

Нова ограда и фитнес на открито в училище „Яворов“ СНИМКИ

Новият фитнес на открито в училището

СУ „Пейо Крачолов Яворов“, което се намира в район „Северен“, вече разполага с обновена ограда в източната и северната части на двора.

„На мястото на старата ограда, която бе напълно компрометирана и опасна за учениците и минаващите граждани към прилежащите пешеходни пространства, вече е изградена изцяло нова ограда.Тя е финансирана по подпрограма „Проектиране и изграждане на нови спортни площадки и/или ремонти и сертифициране на съществуващи такива, облагородяване на дворни пространства в общинските училища“, част от „Общинска образователна програма за периода 2020-2022 г.“, каза директорът на училището Пламен Стоилов.

Общата височина на обновената ограда е около 3 м., като тя възпрепятства преминаването на външни лица в неучебно време и създава сигурност.

„Изказвам своята благодарност към община Пловдив и към кметството на район „Северен“, с които осъществихме бърза и ефективна комуникация и реализирахме дейностите по проекта в срок“, допълни Стоилов.

Училището има и още една нова придобивка-фитнес на открито.  Проектът е спечелен и финансиран по ПУДООС и Министерството на околната среда и водите.

Лостове за набиране, шведска стена, хоризонтална стълба, халки за гимнастика – това са част от уредите, които могат да използват учениците. Фитнесът разполага още с  уред за коремни преси, двойна успоредка и стойка за лицеви опори./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...