Quantcast
Новини Пловдив » Здраве » Две семейства благодарят на „Централ Хоспитал“ за спасения живот на майка им
COVID-19 Здраве Мнения

Две семейства благодарят на „Централ Хоспитал“ за спасения живот на майка им

Божана Илиева

„Много сме признателни на екипа на Отделението за дихателна реанимация на болни от COVID-19 в МБАЛ „Централ Хоспитал“ за положените изключителни грижи за нашата майка – Божана Илиева, на 76 г. Благодарение на грижите на медиците тя е излекувана и вече е заедно със семейството си.“ Това са написали близките на пациентката в благодарствено писмо до лечебното заведение.

В него те отбелязват, че „Централ Хоспитал“ винаги е била тяхната болница, където търсят медицинска помощ винаги, когато се налага член на семейството да бъде лекуван или консултиран. „Когато на майка ни беше поставена ужасната диагноза коронавирус, без никакво колебание веднага я доведохме тук“, заявяват близките на пациентката.

Най-напред жената е настанена в отделението за средно тежки случаи с COVID-19, но след няколко дни е преместена в интензивното с началник д-р Стефан Василев. Причините са двустранна бронхопневмония, задух, висока температура, силна и дълбока кашлица. Клиничната картина се влошава, а Божана си спомня, че на 2 пъти умира, но лекарите от отделението я връщат от оня свят. „Имах късмета до мен да са изключителните професионалисти от МБАЛ „Централ Хоспитал“, без тях сега едва ли щях да съм жива“, споделя с близките си.

От двете семейства заявяват, че в момента Илиева се чувства много добре и е много щастлива, защото е преодоляла може би най-тежкото изпитание в живота си.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...