Новини от Пловдив » България » Борисов от Асеновград: Имунизират хората с ваксини с изтекъл срок на годност
България Регион

Борисов от Асеновград: Имунизират хората с ваксини с изтекъл срок на годност

Бойко Борисов посети манастира "Св. св. Кирик и Юлита" над Асеновград, а митрополит Николай го посрещна

Днес какво направиха – имунизират населението с ваксини с изтекъл срок на годност – „Пфайзер“. До 30 септември им е срокът на годност. Удължили го били, но ролята на една ваксина е да бъде безопаснта и да е ефикасна. Това е престъпление, което се върши. Това  заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети манастира „Св. св. Кирик и Юлита“ край Асеновград. С него бяха кметът на Пловдив Здравко Димитров и младежи от партията.

Митрополит Николай посрещна Бойко Борисов в манастира

„Тук сме, за да видят всички хора как се грижим за манастирите. Радвам се, че има толкова млади хора, каза  Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ беше посрещнат от митрополит Николай. След като благослови Борисов и младежите, дядо Николай  ги разведе из манастира и  разказа историята му. Пловдивският митрополит подари на Борисов икона на Света Богородица с пожеланието „Да няма предатели. Бог да Ви дава здраве, сили и благословен успех“.

След това Борисов коментира актуалните политически теми.

„Има няколко теми, които нарушават всякакви норми и морал. Радев се възползва от безплатно отразяване в медиите, от всички репортажи по медиите, за които ние плащаме стотици хиляди левове. Като какъв този кандидат за президент вика правителството? Той трябваше да направи едно нещо – да издаде указ и да освободи Кацаров“, каза Борисов

“ Питам защо продадоха хубавите ваксини в гаранционен срок на Норвегия, а на други подариха. Сега лъжат хората и ги ваксинират с изтекли ваксини. „Пфайзер“ били казали, че ваксините са валидни още три месеца. Кога я изпитаха? Дори едно вино или ракия да оставиш, изветрява. И като видяхме ние изтеклия срок на годност, уплашеният Радев свика някакво събрание на министри. И за да го пуснете без пари на живо, казва, че за днес си е прекратил кампанията. А утре ще продължи ли? Три дни го отразявахте от Брюксел. Пуснете ни и нас, другите кандидати четири дни, нали сме равнопоставени“, призова медиите Борисов.

“ Радев обясняваше на Шипка, че няма вирус и  пак ние бяхме виновни. Ние всеки ден молим да се ваксинират хората от месеци, а за него все едно нямаше нищо. Защо спряха зелените коридори, където ние ваксинирахме по 43 000 на ден и досега щяхме да сме забравили и да отваряме като в Западна Европа. Всички лекари се ваксинираха публично, а той тайно. Аз лично не му вярвам. Аз също лично се ваксинирах, проф. Балтов, проф. Мутафчийски, проф. Ангелов, за да дадем пример“, каза лидерът на ГЕРБ. Според него вече всички партии, дори БСП искат оставката на министър Кацаров.

Борисов отново коментира казуса с кораба „Вера Су“.  „Сега пък едно въже се скъсало и прекратили операцията за кораба и продължават да тровят Черно море. Абе, балъци, рибоци, 30 дни чакаме да се оправите с въже“, коментира лидерът на ГЕРБ.

За растящите цени на тока Борисов заяви, че председателят на Асоциацията на индустриалния капитал Васил Велев е направил сметка, че само от вдигането на тока близо 88 млн. са откраднати от търговците на ток.  „Отчаяни са, паника голяма. При Радев цената на тока скочи за 6 месеца 5 пъти! Той е виновен. Ето това ни донесе той – чудовищна инфлация, ръст на всички цени на стоките, на тока, на газа.  Хората очакват решение, а те днес какво решиха на това събрание, освен той да обяснява, че се интересуват сега от здравето на хората , добави Борисов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...