Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Интерактивна карта показва местата за култура в Пловдив
Градът Култура Пловдив

Интерактивна карта показва местата за култура в Пловдив

„Интерактивна карта на местата за култура в Пловдив“ вече e  на началната страница на Община Пловдив https://www.plovdiv.bg/. Тя е създадена по инициатива на отдел „Култура, археология и културно наследство“ от арх. Нина Толева-Новак, гл. експерт в отдела.

В нея са описани зали, музеи, галерии, театри, места на открито подходящи за фестивали, музикални събития, изложби и други. За всяко от тях е дадена максималната подробна и налична информация – адрес, капацитет, подходящо за какъв тип прояви, дали е на открито, на закрито, дали е зала към читалище, дали има помощни помещения, друга допълнителна техническа информация. Указано е кои от тях могат да се наемат за организиране на събитие и са приложени съответни телефони за контакт, електронен адрес и/или сайт.

Местата за култура са указани в различен цвят, както следва:  в червено са тези на закрито, в  жълто – към читалища, в  зелено – на открито.

Има и QR код, който може да се прилага към печатни материали за достъп към картата. „Интерактивна карта на местата за култура в Пловдив“ е достъпна на сайта на Община Пловдив https://www.plovdiv.bg/ – в банер долу, на главната страница, отделно от това в раздел „Култура“, както и на следния адрес: https://bit.ly/plovdivculture

„Интерактивна карта на местата за култура в Пловдив“  се обновява периодично, обогатява се с нова информация. Всички заинтересовани, които имат желание могат да се свържат с отдел „Култура, археология и културно наследство“ и да подадат съответната информация, ако искат да бъдат включени в картата./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...