Quantcast
Новини Пловдив » Важно » От полицията признаха: Да, има тежко убийство в Пловдив! Но разфасован ли е трупът?
Важно Градът Крими Съд и Прокуратура

От полицията признаха: Да, има тежко убийство в Пловдив! Но разфасован ли е трупът?

След три дни мълчание от пловдивската полиция признаха, че в четвъртък са скрили за тежко криминално престъпление – убийство на млад мъж.

Току-що от Областната дирекция на МВР в Пловдив разпространиха, че на 21 октомври е открито безжизнено тяло на млад мъж на 28 години.

По сведения на ПловдивПрес обаче има несъответствия от полупризнанието на Областната дирекция. А то е, че в близост до мястото на местопрестъплението в петък полицаи са вадили крайници на жертвата, захвърлени в контейнер за боклук.

Пловдивската полиция ще трябва да обясни, защо три дни се крие тежкото криминално престъпление и защо не се съобщават ясни параметри по случая. Защото в ПловдивПрес вече получихме сигнали от притеснени пловдивчани, дали не се прикрива сериен убиец, живеещ край бившия магазин Молдавия. Защото очевидци споделиха пред ПловдивПрес, че са видели униформени да измъкват от контейнери за смет крайници от човешки труп. Ако не е вярно, полицията трябва да каже, ние само отразяваме това, което ни споделят нашите читатели. Освен това научихме, че по трупа е имало изгаряния.

Ето и официалното инфо от ОД на МВР в Пловдив:

Досъдебно производство е образувано в Първо РУ във връзка с настъпила смърт на 28-годишен мъж. Сигналът е получен на 21 октомври. В апартамент в кв. „Хр. Ботев“ било намерено безжизненото тяло на мъжа, а при оглед са открити следи от насилие. Местопроизшествиеето е запазено, предприети са необходимите процесуално-следствени действия. По случая е задържана 35-годишна жена. Работата на разследващите продължава под наблюдение на Окръжна прокуратура.

Още

Убийство в Пловдив, полицията 3 дни мълчи

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...