Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Спорт » Кученцата от общинския приют в Пловдив донесоха победа на ПФК „Марица“
Кадър на деня ПФК Марица Пд Спорт Спорт Важно

Кученцата от общинския приют в Пловдив донесоха победа на ПФК „Марица“

Това е поредният пловдивски футболен клуб, който застава зад каузата в помощ на бездомните четириноги

Още един пловдивски футболен клуб се включи в инициативата за насърчаване осиновяването на кученца от общинския приют.  Опашатите приятели донесоха победа на футболистите на ПФК „Марица“, които се изправиха срещу ФК „Етър“. Преди началото на играта капитаните на двата отбора разходиха някои от обитателите на приюта по терена и призоваха хората да споделят дома си с някой от домашните любимци в комплекса.

Инициативата за поощряване осиновяването на бездомни кученца е на пловдивския общински приют, подкрепена от футболните тимове в града. Тя се осъществява за първи път в България и е под надслов „Доброто продължава“. „Марица е поредният пловдивски футболен клуб, който застана зад каузата в помощ на бездомните четириноги като преди това тя бе подкрепена от играчите на “Ботев” (Пловдив) и “Лудогорец”. Предстои в благородната инициатива да се включат и футболистите от “Локомотив”.

В общинския приют за безстопанствени кучета „Приятели завинаги“ в Пловдив са настанени 100 кучета, които очакват да бъдат осиновени и отглеждани като домашни любимци от хора, които ще се грижат за тях с много любов и внимание. Всички кучета са кастрирани и се предават на осиновителите с паспорт и чип.

Повече информация за тях можете да намерите на Фейсбук страницата на приюта: https://www.facebook.com/groups/833422206705265 или на място на адрес 4-ти километър, „Пазарджишко шосе“.

Още

Футболисти на Ботев и Лудогорец: Осинови куче от общинския приют в Пловдив
И ПФК „Марица“ се включва в кампанията за осиновяване на кученца от приюта

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...