майонеза Kраси
Новини от Пловдив » България » България » Жената, изяла разписката, е преподавателка. Лапнала „пищова“, защото е сгрешен
България Важно ИЗБОРИ 2022 Инциденти

Жената, изяла разписката, е преподавателка. Лапнала „пищова“, защото е сгрешен

Жената, която се прочу с „изяждянето“ на разписката от машинното гласуване във Френската гимназия в София, е преподавателка с над 20 години стаж, с влошено зрение и няколко операции, разказа нейна близка в социалната мрежа.

Поради влошеното зрение тя не успяла да види кое копче натиска. На екрана на машината натиснала не каквото трябва за единия от вотовете, но го разбрала чак когато излязла разписката на хартия, разказа нейната позната.

След като видяла грешката на хартията, тя пуснала едната разписка, но другата задържала и поискала да й дадат да гласува наново за този вот, който е сгрешен, очаквайки, че така ще може да го поправи.

Членовете на СИК обаче не ѝ разрешили тя казала, че в такъв случай няма да пусне разписката, защото е зачеркнала грешния номер. Казала, че ще стои цял ден там ако трябва.

Настъпило напрежение и от СИК-а повикали полиция. В един момент един от униформените решил да пробва да вземе разписката насила – да ѝ я дръпне от ръката. И тя казала нещо от рода „Преподавала съм 20 години на студенти и знам какво се прави с пищовите“, и я лапнала, разказа познатата./ПловдивПрес

Още

Жена изяде разписката след като гласува машинно

Машината ми „изяде“ разписката, какво правим?

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...