Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Акад. Антон Дончев: Румен Радев олицетворява промяната, аз му вярвам!
Важно ИЗБОРИ 2021 Мнения

Акад. Антон Дончев: Румен Радев олицетворява промяната, аз му вярвам!

Акад. Антон Дончев
Акад. Антон Дончев

Не зная колцина от моите читатели знаят, че между 30-40 заглавия при преводите на романа „Време разделно”, 10-15 са преведени като „Часът на избора”. За това винаги съм се боял да употребявам „Часът на избора”, като си припомня какво съдбоносно значение е имала тази фраза за нашия народ.

Този избор, пред който сме изправени, можем да си позволим да го приравним към „Време разделно”, защото става дума за една промяна в живота на нацията, в образа на нацията. Най-важно е желанието на цялата общност, наречена България. Не е важно чии ръце са носели знамената, важно е, че на знамената винаги е пишело „Промяна”. Общността, наречена българи, не желае през света да шества този образ за нашата нация, който е неверен. Не бива и не се търпи да се появяваме в разни класации на последно място.

Става въпрос за статистика, за бройки. Достатъчно съм видял България, достатъчно съм видял чужбина, за да кажа, че мястото, което заемаме по никакъв начин не отговаря на това, което сме, на това което сме заслужили, това което трябва да бъдем.

Време е за решение, време е за избор. Трябва да го разберем, да го почувстваме и да го поискаме. Да разберем сложността и силата на това, което се случва, и да гласуваме за това, което е вятърът на промяната

Истинско щастие е, че в този момент нашият народ намери личност, която да сложи начело на този процес. Късмет ли е, шанс ли е, но този човек, който искаме да изберем за президент, ще изпълни нашите желания, нашите надежди.

За това, моля да го подкрепим, да му вярваме, да сме пълни с надежди, че тези обещания ще бъдат изпълнени. Става дума за доверие, става дума за вяра. Това няма как да бъде обяснено с броене на гласове, чертаене на графики. На този човек трябва да се вярва. Аз лично му вярвам, и ви моля и вие да му повярвате.

Подкрепям кандидатурата на Румен Радев за президент на България!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...