Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Мария Капон: Направиха на гърба ни политически капитал, но ние тепърва идваме!
Важно ИЗБОРИ 2021 Мнения

Мария Капон: Направиха на гърба ни политически капитал, но ние тепърва идваме!

Тепърва тръгваме с този проект. Мнозина се качиха на гърба ни и направиха политически капитал, но ние се борим за обществен успех, а не за политически капитал. Както Арман Бабикян се шегува „Вече се чудя дали аз съм бил на протестите!“, заяви пред ПловдивПрес водачката на листата на „Изпраави се! Ние идваме“ в Пловдив град Мария Капон, потърсена за коментар какво следва оттук насетне.

„При нас са сърцати хора, с ясна визия и як гръбнак. Търсим такива. Всеки е нужен. Всеки е важен! А един съвет от мен, въпреки, че непоискани съвети не се дават, ако ви се стори, че нещо е нелогично или уловка, то или става дума за глупост и некомпетентност или за пари!“, натърти Капон.

На въпрос кой изяде гласовете на коалицията, Мария Капон отвърна: „Надявам се да има правителство. И подхода към реформите да бъде почтен и твърд, а не егоистичен и да заменя едни хора с други. Ние сме изправени срещу милиарди накрадени пари, връзки оплетени като черва и окупирани системи от държавния апарат. Ще е тежко, но ние сме упорити. При нас слушаме думи първия път. После гледаме действията. Знаем и как да ги провеждаме. Доказахме го и на площада и в парламента.“

„Ние идваме!“ е движение, което създадоха хората от площадите. Николай, Арман, Валя, Жоро Табаков, Виктор Лилов…. много хора осъзнахме, че трябва да развием организация и да направим мрежа в страната. Чака ни работа, защото сме наясно, че работата е много и няма да се случи бързо. Мафията срещу нас е сплотена. Длъжни сме да се сплотим срещу нея и ние!“, каза Мария Капон.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...