Новини от Пловдив » Важно » Мария Капон: Направиха на гърба ни политически капитал, но ние тепърва идваме!
Важно ИЗБОРИ 2022 Мнения

Мария Капон: Направиха на гърба ни политически капитал, но ние тепърва идваме!

Тепърва тръгваме с този проект. Мнозина се качиха на гърба ни и направиха политически капитал, но ние се борим за обществен успех, а не за политически капитал. Както Арман Бабикян се шегува „Вече се чудя дали аз съм бил на протестите!“, заяви пред ПловдивПрес водачката на листата на „Изпраави се! Ние идваме“ в Пловдив град Мария Капон, потърсена за коментар какво следва оттук насетне.

„При нас са сърцати хора, с ясна визия и як гръбнак. Търсим такива. Всеки е нужен. Всеки е важен! А един съвет от мен, въпреки, че непоискани съвети не се дават, ако ви се стори, че нещо е нелогично или уловка, то или става дума за глупост и некомпетентност или за пари!“, натърти Капон.

На въпрос кой изяде гласовете на коалицията, Мария Капон отвърна: „Надявам се да има правителство. И подхода към реформите да бъде почтен и твърд, а не егоистичен и да заменя едни хора с други. Ние сме изправени срещу милиарди накрадени пари, връзки оплетени като черва и окупирани системи от държавния апарат. Ще е тежко, но ние сме упорити. При нас слушаме думи първия път. После гледаме действията. Знаем и как да ги провеждаме. Доказахме го и на площада и в парламента.“

„Ние идваме!“ е движение, което създадоха хората от площадите. Николай, Арман, Валя, Жоро Табаков, Виктор Лилов…. много хора осъзнахме, че трябва да развием организация и да направим мрежа в страната. Чака ни работа, защото сме наясно, че работата е много и няма да се случи бързо. Мафията срещу нас е сплотена. Длъжни сме да се сплотим срещу нея и ние!“, каза Мария Капон.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...