Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Манол Генов, БСП: Подкрепата за Румен Радев на 21 ноември е залогът за промяна в България
Важно ИЗБОРИ 2021 Мнения

Манол Генов, БСП: Подкрепата за Румен Радев на 21 ноември е залогът за промяна в България

Манол Генов

На 14 ноември всички ние преминахме през трудните избори за нов български парламент. Резултатите са факт.  Пред нас е предизвикателството да се състави най-добрият вариант на ново коалиционно правителство, което решително и безвъзвратно ще прати в миналото управлението на корупция, хаос и зависимости.

Но от всички нас зависи да извървим докрай и достойно целия изборен процес. На 21 ноември България трябва безапелационно да препотвърди избора си за втори президентски мандат на Румен Радев.

Огромна част от българските избиратели в градове и села, в близка и далечна чужбина, показаха с вота си „за“ Румен Радев на първия тур на президентските избори, че знаят кого искат начело на държавата. Успешното избиране за втори мандат на президента Румен Радев на 21 ноември е залог България на бъдещето да я има!

Преди година и половина неговият вдигнат юмрук срещу мафията и корупционната власт надигна вълна от всенародна подкрепа. Сега е моментът да мобилизираме енергията и подкрепим на балотажа президента Румен Радев.

Като един от новоизбраните народни представители от левицата знам, че отговорността за трайната смяна на модела на управление ще е на всяка крачка, но и ще зависи от всеки един от нас. Затова горещо ви призовавам да бъдете активни и отговорни в деня на втория президентски тур. „Румен Радев президент за втори мандат“ е изборът за променена България, каквато всеки от нас заслужава!

Гласът на всеки от нас  на 21 ноември „ЗА“ Румен Радев е глас за достойна България! Подкрепете доказаното достойнство с избора си за №6 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

Покажи резултатите

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...