Quantcast
Новини Пловдив » България » Илияна Йотова: Гласувах за решителен и смел човек за президент на България
България Важно ИЗБОРИ 2021

Илияна Йотова: Гласувах за решителен и смел човек за президент на България

Илияна Йотова

„Гласувах за решителен и смел човек за президент на България. Гласувах за човек на дълга, за човек, показал, че за него най-важен е българският интерес тук, в страната, и навън. Гласувах за това от утре президентската институция, заедно с очертаващото се мнозинство в НС, надявам се – и със стабилно правителство. Да отвори нова страница в историята на България. Нова за нейния просперитет и бъдеще, за нейното равноправно място в европейските структури, за това да има своя решителен глас там, когато се определят политиките”. Това заяви Илияна Йотова, след като упражни правото си на глас.

„Гласувах за това децата ни да се върнат от чужбина, да отглеждат тук децата си, да работят за България – това, което те пожелаха и миналата година на площадите на протеста”, каза още тя.

„Гласувах за това да има разбирателство между институциите, да има общи приоритети и общи интереси, така че да работим всички за българските граждани, независимо къде се намират те. Да работим така, че беззаконието, корупцията и престъпленията да бъдат минало и то да служи единствено и само за урок”, коментира още Йотова. И призова всички българи да гласуват и да покажат, че техният глас означава нещо.

„Да покажем, че сме граждани, а не поданици така, както някой беше решил, че можем да бъдем”, каза вицепрезидентът./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...