Quantcast
Новини Пловдив » България » Стефан Янев: Нашият глас е важен
България ИЗБОРИ 2021

Стефан Янев: Нашият глас е важен

Стефан Янев

Призовавам българските граждани за активност в днешния ден, нашият глас е важен. Това заяви служебният премиер Стефан Янев, след като упражни правото си на глас на балотажа на президентските избори в столичното 108 СУ „Никола Беловеждов“.

„Отново е ден за избори, отново гласуваме – този път за президентска двойка. Българите, които имат право на глас, е добре да изразят своите предпочитания за двойката, която според тях най-добре ще олицетворява заложените в Конституцията и законите правомощия на президентската инситуция. За начина, по които ще бъде изразявана позицията на България във външната политика, за начина, по който се формира вътрешната политика, за начина, по който президентът изпълнява своите правомощия като върховен главнокомандващ“, заяви Стефан Янев.

Той обясни, че ситуацията на границата е нормална, а проверките нта пътуващите нямат общо с изборите.

„Ситуацията на границата е нормална, в такива дни като изборния, има малко повече чувствителност, малко повече говорене какво се случва и какво не се случва. От няколко дни там се провежда специализирана операция. Доста хора изпитват неудобство, това може да доведе до някои обвинения, че се прави нарочно, но не мисля, че е такъв случаят“, обясни той ситуацията с проверяващите автобуси на „Капитан Андреево“, идващи от Турция./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...