Quantcast
Новини Пловдив » България » Политика » Кметът на Кричим с апел към победителите от изборите
Важно ИЗБОРИ 2021 Кричим Мнения Политика Регион

Кметът на Кричим с апел към победителите от изборите

Атанас Калчев, кмет на Кричим
Атанас Калчев, кмет на Кричим

Кметът на община Кричим Атанас Калчев отправи апел към победителите от двата вота този месец. Ето какво се казва в неговия призив:

Изборите – президентски и парламентарни, приключиха. Поздравления за спечелилите ги! Без загуба на ценно време за изживяване на еуфорията от победата, апелирам час по-скоро да се пристъпи към реални дела и резултати.
Предизвикателствата пред местните власти, в лицето на кметовете на общини, местните парламентаристи и председателите на общинските съвети, продължават да са на дневен ред с пълна сила и със срок постоянен.

Независимо от обществено-политическите условия в страната, гражданите изискват и очакват от местната власт да бъде едновременно силна и грижовна, категорична и способна на диалог.

Искрено се надявам да се сформира и да заработи на бързи обороти едно устойчиво и далновидно правителство, което да съумее да ни преведе през трудностите, пред които времето ни изправя в различните аспекти на обществения живот – икономически, здравни, социални, финансови, законодателни и т.н.

Разчитам също така и с подкрепата на новоизбрания стар президент, да се даде реален старт и на една действителна децентрализация за всички български общини, което може да се случи само през реални и работещи законодателни промени.

Днес от всички нас се очаква, да се преодолеят здравната криза, финансовите и социалните тревоги в обществото, и пандемичния ураганq помитащ бизнеса и най-вече малкия бизнес в държавата ни. Съвместно, за да не потопим лодката, в която сме всички, наречена България!

Попътен вятър на всички и нека делата да говорят!

Атанас Калчев – кмет на община Кричим

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...