Quantcast
Новини Пловдив » Спорт » Кремирали Марадона без сърце, притеснени, че фенове могат да го откраднат
Световен Футбол Спорт Спорт Важно

Кремирали Марадона без сърце, притеснени, че фенове могат да го откраднат

Диего Марадона
Диего Марадона

Диего Марадона е бил кремиран, но преди да поеме към пещите за изгаряне на тленните останки сърцето му е било извадено от тялото, защото са се страхували фенове да не извършат похищение и да откраднат този орган. Това разкрива в книгата си лекарят и журналист Нелсон Кастро. Заглавието за великия футболист – „Здравето на Диего – цялата истина” съдържа секретни файлове и непубликувани документи.

Вчера пред аржентинска телевизия той промотира своята работа и направи някои стряскащи разкрития за великия №10.

Едно от тях бе, че Марадона, който почина на 25-и ноември миналата година, е бил кремиран без неговото сърце. „Имаше няколко групи от фенове, които планираха да му изтръгнат сърцето. Това нямаше как да се допусне да се случи. Бяха наясно, че е възможно да стане, така че неговото сърце бе премахнато. Също така причини имаше и от медицинска гледна точка, защото неговото сърце бе много важен орган с оглед на трагедията, която го връхлетя”, каза Кастро.

Нелсон Кастро разкри още детайли в интервю пред предаването “Almorzando con Mirtha Legrand” по телевизия El Trece. „Сърцето му тежеше половин килограм, а нормалното му тегло е 300 грама. То беше уголемено поради други причини – здравословното му състояние и затрудненото му дишане”.

Докторът разкри, че през януари 2020-а година Марадона е бил спасен от уругвайския доктор Хорхе Ромеро, след като е получил друг клиничен пристъп. Гийермо Копола, който го открива в много тежко състояние, вика лекаря, след което се установява, че е получил сърдечен проблем.

Кастро също така обясни, че Марадона е имал „тяло с привилегии”, когато става дума за съпротива срещу дадено заболяване. Все пак той напомни, че Диего никога не е правил опити да се възстанови докрай заради „разширеното му сърце”.

Докторът също обясни, че Ел Пибе е бил много „пристрастяваща” личност към различни пороци още от ранна възраст, след като е започнал да употребява наркотици още в Бока Хуниорс.

В допълнение на това Марадона е имал ненаситност към секса. „Той имаше впечатляваща сексуална ненаситност, което се видя най-вече в Куба. Винаги беше заобиколен от красиви мадами, което беше кошмар за първата му съпруга – Клаудия Вияфане”, констатира Кастро.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...