Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Нова залесителна акция в „Лаута“
Градът Пловдив

Нова залесителна акция в „Лаута“

Залесителната акция в Карлово
Илюстративна снимка

Община Пловдив и Комплексът за социални услуги за деца и семейства /КСУДС/ – Пловдив организират екоакция, която ще постави началото на дългосрочна кампания под надслов „Заедно за Земята“. Тя цели да ангажира младите хора и децата с опазване на ценните ресурси на природата.

Екоакцията ще се състои днес от 10.30 часа в разширението на парк „Лаута“ (зад Акваленд), където ще бъдат засадени 6 чинара. Събитието е подкрепено и се осъществява съвместно с Дирекция „Социална политика“ към Община Пловдив и район „Тракия“. На него ще присъстват зам.-кметът с ресор „Спорт, младежки дейности и социална политика“ Георги Титюков, директорът на Дирекция „Социална политика“ Веселина Ботева и кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров.

Екипът на КСУДС се грижи за 28 деца в два семейни центъра и стартира тази инициатива, воден от убеждението, че възпитанието в грижа за природата и създаването на по-зелен град започва именно от най-малките. В рамките на следващия програмен период за развитие на услугите в комплекса ще бъдат планирани и реализирани още екологични акции с широкото участие на децата и екипа в него.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...