Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Община „Родопи“ обяви обществена поръчка за зимно поддържане на улиците
Регион Родопи

Община „Родопи“ обяви обществена поръчка за зимно поддържане на улиците

Снимката е илюстративна

Община „Родопи“ обяви обществена поръчка за зимно поддържане и почистване на уличната мрежа по населени места в общината през 2022г.

Кандидатите могат да подават оферти  до 13 декември. Прогнозната стойност е 190 000 лв. без ДДС , като предметът на обществената поръчка е обособен в отделни позиции за всяка населено място .

Срокът на валидност на офертите трябва да бъде не по-малък от 6 (шест) месеца или 180 (сто и осемдесет) календарни дни, считано от крайния срок за получаване на офертите.

Във всички населени места се почистват от сняг главните улици, улиците до учебните заведения, търговските обекти, здравните заведения, читалищата и гробищните паркове /при заявена необходимост!/ като се степенуват по важност.

Почистването на улиците от уличната мрежа на съответното населено място трябва да започне своевременно – в срок до 50 (петдесет) минути от създаването на трудности за движението, вследствие на снеговалежи или заледявания и/или при натрупана снежна покривка с дебелина не повече от 10 см.

Когато затрудненията в пътно-транспортната обстановка са възникнали през нощта, почистването трябва да се извърши до 6:00 часа, така че да се осигури възможност за придвижване на работещите, които пътуват по маршрутите на общинската пътна мрежа./ПловдивПрес

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...