Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов посрещна посланика на Великобритания Н. пр. д-р Роб Диксън
Градът Община Пловдив

Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов посрещна посланика на Великобритания Н. пр. д-р Роб Диксън

Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов посрещна посланика на Великобритания Н. пр. д-р Роб Диксън. На срещата присъстваха и здравни медиатори от район „Източен“ и район “Северен“ . Бяха обсъдени теми свързани с ваксините и ваксинацията срещу COVID-19. На въпрос от страна на Н. пр. д-р Роб Диксън как районната администрация се справя с пандемията, кметът Иван Стоянов отговори:

„Като районен кмет работата ми изисква да съм в постоянен контакт с хората. От началото на пандемията и още с първите случаи на COVID-19, работим съвместно със здравните медиатори , институции и организации. Увеличихме дезинфекцията в района, ограничихме струпванията на хора на едно място, осигурихме ваксинационен пункт със служители от РЗИ, но за съжаление малко хора проявиха желание за ваксиниране.Затова работата на здравните медиатори е от голямо значение. Те познават добре жителите на района и усилията, които полагат, трябва да са в посока преодоляване страха относно ваксинацията“.

На срещата бе обсъдена и темата за засилване на информационните кампании за превенция срещу COVID-19, както и възможностите да бъде намалена дезинформацията сред жителите на района.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...