майонеза Kраси
Новини от Пловдив » България » България » Политика » Договорено: всеки сам си убива жената, а джендърите на сапун
Паметни фрази Политика

Договорено: всеки сам си убива жената, а джендърите на сапун

Договорено: всеки сам си убива жената, а джендърите на сапун – заглавие на статия в „24 часа“, описваща пируетите, които правят момчетата от „Продължаваме промяната“, за да угодят на Корнелия Нинова.

Втренчени в целта да има правителство, което да изчегърта наследството на Бойко Борисов и ГЕРБ, лидерите на “Продължаваме промяната” не усетиха, че всъщност се превръщат в Бойко Борисов и ГЕРБ. Защото именно той забрани ратифицирането на Истанбулската конвенция и говоренето за домашно насилие, за да запази съюза си с ВМРО и да изкара третия си мандат докрай. В момента Петков и Василев забравиха темата по искане на Корнелия Нинова, която превърна социалистическата партия в тежко шовинистична организация. Уж уплашена, че България ще бъде превзета от някакви митични джендъри. И забравяйки, че последният, чиято партия имаше социалистическа в името си, но мразеше различните, се казваше Адолф Хитлер. Същият прогласил и принципа, че добрата арийска жена има три цели – деца, кухня, църква. Не е ли доста приличащо на желаната от Нинова добра българка – бременна по пеньоар до печката?………….

Да, Корнелия Нинова сега може да се гордее с постижението си. За правата на жените, за борбата с домашното насилие, че и за правата на хората с различна сексуална ориентация в правителственото споразумение няма да има и дума. Неизказаната договорка обаче е, че всеки е свободен сам да убие жена си от бой. А джендърите в лагери и на сапун.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...