Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Асен Василев: Парите в хазната ще стигнат до приемането на новия бюджет
Бизнес България Важно

Асен Василев: Парите в хазната ще стигнат до приемането на новия бюджет

Асен Василев
Асен Василев

Парите в държавната хазна ще стигнат до приемането на новия бюджет. Това увери Асен Василев от „Продължаваме Промяната“.

„Актуализираният бюджет е разчетен така, че да може да издържи януари и февруари,  без да има срив в социалните плащания и без да се затрудни функционирането на всички държавни структури. Ще има подкрепата за бизнеса преди приемането на новия бюджет. И за пенсионерите са заложени 50-те лева. Малко глътка въздух ще ни осигури това. Бюджет трябва да имаме максимално бързо, но ако имаме промяна в структурата на Министерски съвет, трябва да се прекрои целият проект, а това отнема време“, каза той.

Асен Василев, който е спряган за нов финансов министър, заяви, че теглене на нови кредити трябва да се прави само след внимателен анализ.

Във връзка с подписването на коалиционно споразумение за управление на страната, съпредседателят на ПП коментира, че когато са готови с проект на състава на правителството и със структура на Министерския съвет, тогава ще разпишат и коалиционно споразумение./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

Покажи резултатите

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...