Quantcast
Новини Пловдив » Без категория » Олимпийската ни шампионка от ансамбъла Лаура Траатс е добре след операцията в Швейцария
Без категория Спорт

Олимпийската ни шампионка от ансамбъла Лаура Траатс е добре след операцията в Швейцария

Олимпийската шампионка от ансамбъла на България по художествена гимнастика от Токио 2020 Лаура Траатс се чувства добре след направената операция в Швейцария, съобщиха от федерацията.

Гимнастичката имаше тежка контузия на врата (дискова херния), заради която пропусна световното първенство в Япония. Операцията е продължила три часа и е преминала успешнo. Интервенцията е извършена от д-р Джон Дъф. Лекарят е провел разговор след операцията с д-р Мариела Сиракова, дългогодишен лекар на националния отбор, която в момента работи в швейцарска клиника и е направила връзката за операцията на Лаура Траатс.


В момента при Лаура е нейният приятел Мартин. След няколко дни тя ще се премести в клиниката при д-р Сиракова в съседен град, където ще се провежда нейната рехабилитация. Президентът на Международната федерация по гимнастика Моринари Ватанабе лично ще отиде в клиниката, за да се види с Лаура.


„Желаем на нашата прекрасна олимпийска шампионка бързо възстановяване! Обичаме те, Лаура!“, написаха от БФХГ в страницата си в социалните мрежи.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

  • До напролет 35%
  • Ще изкарат цял мандат. Силата на промяната е несломима 31%
  • Не ме интересува, само да си вършат работата и да овледят инфлацията, че джобът ми се продъни 24%
  • До две години ще се изпокарат и кабинетът ще падне 10%

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...