Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Търсят куратор на резидентната програма за артисти на Пловдив
Градът Култура Пловдив

Търсят куратор на резидентната програма за артисти на Пловдив

Дом на културата „Борис Христов“
Дом на културата „Борис Христов“

Мария МОРУНОВА

Отдел „Култура, археология и културно наследство“ към Община Пловдив обяви конкурс за куратор на резидентната програма за артисти. Дейността е свързана с включването на програмата в международни мрежи и платформи за резиденции на независими артисти; извършва подбор на участниците, като се съобразява с визията, целите на програмата и критериите за оценка на кандидатите; организира и провежда всички организационни и административни дейности по реализацията на програмата; подготвя и организира представяния на резидентите и координира взаимоотношенията им с външни организации, партньори на програмата и Община Пловдив; отговаря за представянето на готовия продукт, резултат от творческия престой на резидентите, пред публика и др.

Кандидатите трябва да имат висше образование в сферата на изкуствата, културата и еквивалентни; да владеят писмено и говоримо английски език; както и да имат минимум 2 години опит в планирането, организирането, координирането на хора и процеси.

Конкурсът ще се проведе в два етапа – подбор по документи и интервю.

Документи се подават до 17.12.2021 г. /включително/ в деловодството на Община Пловдив на пл. “Стефан Стамболов” № 1 от 8.30 до 17.15 часа.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

Покажи резултатите

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...