Quantcast
Новини Пловдив » България » Валери Симеонов подаде оставка, НФСБ става „Силна България“
България Важно Политика

Валери Симеонов подаде оставка, НФСБ става „Силна България“

Борис Ячев е новият председател на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) – такова е решението на конгреса на партията, провел се в Златоград, съобщава пресцентърът на политическата сила. НФСБ продължава напред с името Силна България.

Заместникът на Валери Симеонов е получил подкрепата на делегатите като „човек със сериозен политически опит, депутат в три парламента, последователен в работата си, участвал във всички успешни битки на НФСБ“, се казва в съобщението.

Конгресът е приел оставката на досегашния лидер Валери Симеонов, който се оттегля по собствено желание. Делегатите единодушно са приели отчета му за работата на ръководството на НФСБ, на народните представители на партията в 44-то Народно събрание и представителите й в изпълнителната власт.

Партията ще надгражда работата си като съвременна и модерна патриотична сила, която да предлага ефективни политики, както в отстояването на националния интерес, така и в подкрепа на българските граждани, са приели участниците във форума.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

Покажи резултатите

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...