Новини от Пловдив » България » Десислава Атанасова: ГЕРБ няма да подкрепи кабинета, предложен от ПП
България Важно ИЗБОРИ 2022 Политика

Десислава Атанасова: ГЕРБ няма да подкрепи кабинета, предложен от ПП

Десислава Атанасова

Няма да подкрепим кабинета, предложен от „Продължаваме Промяната” и коалиционните ѝ партньори. Това каза пред БНР председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

„И към този момент не знаем нищо за бъдещия състав на правителството”, коментира Атанасова и допълни, че това е коалиция на ляволиберални партии. „Ние сме дясна партия, имаме нашите програми и идеология и я спазваме. Никога досега ГЕРБ не е управлявала нито с БСП, нито с ДПС”, отбеляза тя.

„Даваме си ясно сметка, че държавата ни наистина има нужда от редовно правителство, защото за всички е ясно, че два последователни парламента се провалиха в опита си да излъчат редовен кабинет и този провал беше наказан от българските граждани”, коментира още председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Атанасова подчерта, че кворумът е основен ангажимент на управляващите, а не на опозицията, но ангажимент на всеки народен представител е да посещава както заседанията на комисиите, така и пленарните заседания. „Когато става дума за решения, свързани с българския национален интерес, ще подкрепяме всички добри решения”, заяви тя, като допълни, че няма да има толеранс по отношение на грешките.

Атанасова декларира, че ГЕРБ ще бъде не шумна и агресивна, а конструктивна, знаеща и изискваща опозиция. Тя допълни, че това е едно от първите условия за силно и добро управление – опозицията да бъде силна и изискваща.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...