Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Лили Иванова: Имам пъклени планове и идеи
Важно Култура

Лили Иванова: Имам пъклени планове и идеи

Лили Иванова
Лили Иванова

Примата на българската музика Лили Иванова призна в интервю пред БНТ, че не е отсъствала толкова дълго от сцената, колкото по време на вълната от коронавируса и това не й е било никак приятно. Но Лили смятя, че трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство.
Тя отбеляза, че публиката ѝ е липсвала, като е успяла за 2 години да отдели житото от плявата. Оценила е своето обкръжение, хората, които познава и с които работи.
Игнорирам абсолютно всичко. “Имам пъклени планове и пъклени идеи, затова и много трудно заспивам“, каза още Лили Иванова.
„Аз съм готова винаги да посрещна и най-лошото, това съм го възпитала в себе си. И не правя трагедии, по-добре човек да е подготвен за нещо, да внимава какво ще му донесе утрешният ден, а не да си гради пясъчни кули“.
“Дисциплината за мен е закон“, допълни легендата на българската естрада. Коментира, че е емоционална и това понякога ѝ пречи, но не може да се промени. Що се отнася до това какво публиката знае за нея, певицата отговори: „Нищо не знаят за мен“. Според нея само Господ бог може да реши докога тя ще пее.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

  • До напролет 35%
  • Ще изкарат цял мандат. Силата на промяната е несломима 31%
  • Не ме интересува, само да си вършат работата и да овледят инфлацията, че джобът ми се продъни 24%
  • До две години ще се изпокарат и кабинетът ще падне 10%

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...