Quantcast
Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Крими » Събарят хотел на Меси, бил незаконен и опасен
Крими Спорт

Събарят хотел на Меси, бил незаконен и опасен

Испанските власти издадоха заповед за разрушаването на притежавания от Лионел Меси хотел в испанския курортен град Сиджес. Футболната звезда плати над 26 млн. евро за сградата през 2017 година. Оказва се обаче, че хотелът е бил изграден в нарушение на куп правила и е опасен за хората.

Балконите на стаите били прекалено големи и не отговаряли на първоначалните планове. Евентуален опит те да бъдат смалени пък носел риск от срутване на сградата. На всичко отгоре строителят не е спазил и местните изискванията за противопожарна опасност.

Хотелът „Меси и Маджестик Сиджес“ има четири звезди, намира се на стотина метра от плажа, близо до имението, в което той живееше в Барселона. Нощувката излиза около 150 евро на вечер, хотелът има скай бар, спа, сауна и други екстри. Остават противоречиви информациите доколко футболистът е бил запознат с неуредиците, преди да закупи сградата.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...