Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » „Възраждане“ поискаха от Сербезова комисия да излезе със становище до 10 дни
България Важно

„Възраждане“ поискаха от Сербезова комисия да излезе със становище до 10 дни

Представителите на „Възраждане“, които се срещнаха с министъра наздравеопазването Асена Сербезова, са поискали да бъде направена комисия от професионалисти, която да е свикана с официална заповед на министъра и до 10 дни или две седмици да излезе със становище. Това каза след срещата депутатът от„Възраждане“ Цончо Ганев.

По думите му протестите ще продължат и ще бъдат много по-интензивни. „На срещата беше коментирано и всичко това, което се изкарва като статистика във връзка с COVID-19, смъртността, начините на тестване“, допълни депутатът.

По повод опитите за нахлуване от протестиращи в Народното събрание днес, Ганев каза, че са призовавали да се спазва редът, но „има хора, които нямат доверие към този ред и тези мерки, които се вземат“.

„Разделението в обществото е плод на тази политика, която се провежда от две години от правителствата на Борисов, на Каракачанов и на Радев, защото се взеха мерки да се карантинира целия висш ръководен състав на държавата, за да не присъства Костадинов на протеста днес“, заяви още Цончо Ганев. Той призова премиера Кирил Петков, вместо да се занимава с разследване на починали дали са имали сертификати, да излезе и да не се крие.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...