Quantcast
Майонеза Краси
Новини Пловдив » Градът » Зико за Дарина Тодорова: Загубих непрежалим приятел
Градът Пловдив

Зико за Дарина Тодорова: Загубих непрежалим приятел

Много емоционален и изпълнен с тъга текст публикува в социалната мрежа кметът на Пловдив Здравко Димитров по повод внезапната смърт на адв. Дарина Тодорова. Загубата е голяма, загубих непрежалим приятел, написа Зико:

Смъртта ни отне безценната Дарина Тодорова. Загубата е голяма, когато от живота ни ни напуска не само изключителен професионалист, но и непрежалим приятел.
Дарина бе до мен десетилетия и споделяше моите идеи в работата. Но тя беше повече от това – ярка личност, твърд характер и притежател на качества, будещи възхищение в цялата юридическа гилдия и колегите й в администрацията.
В ден като този, когато от този свят си отива някой, който целия си живот е отдал с работата си за благото на обществените дела, ние можем само да кажем – „Благодаря“. Благодаря, че беше с нас, че имахме честта да те познаваме, че искреността и правдивостта ти винаги бяха твой верен спътник и единствен съдник.
Ти остави своя отпечатък върху всички ни. Твоите съвети ще ми припомнят винаги, че добрите хора макар и не винаги да живеят толкова, колкото ни се иска, оставят послания, които преживяват съвременниците си.
Нека душата ти почива в мир.
Ще изпратим Дарина в последния й път на 17 януари от 11.00 часа в Траурен парк „Драганови гробища“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...