Quantcast
Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Мараджиев скастри шефа на полицията в Стамболийски заради кален асфалт
Важно Регион Стамболийски

Мараджиев скастри шефа на полицията в Стамболийски заради кален асфалт

Георги Мараджиев

Кметът на Стамболийски публикува гневен пост от страницата си във Фейсбук заради разкаляния път от Йоаким Груево до Стамболийски. Управникът показа видео, на което се вижда кален асфалт, предпоставка за катастрофи в района. Според него вина за тази ситуация има и шефът на местното Районно управление на полицията Ангел Керпиев.

Ето какво написа Георги Мараджиев:

За някои, които си мислят, че имам почивен ден и не знам какво се случва в общината! Доказателство, че и аз имам телефон, и аз мога да снимам и да качвам клипове. А да знаете как се изнервям – кръвно 200. Това е заснето от служебния ми автомобил. Кал, мръсотия, хлъзгав път, предпоставка за ПТП: от Йоаким Груево до Стамболийски! Кой е виновен? Собственикът на обекта рибарник, превозвачът, и кой друг?

Ангел Керпиев – началник РУ Стамболийски. Имаме РУ, имаме добри полицаи, но явно липсва добър ръководител, на който му е удобно на топло в кабинета, а не на терен.

Не пътува ли, не видя ли какво се случва? Кой ще е виновен, ако стане ПТП на моста на Въча? Не съм даиаджия, не съм полицай, но съм кмет. Още днес съм уведомил собственика на рибарника и компанията превозвач да започнат основно почистване на пътя! С бобкат, четки, водоструйки, каквото искат. Искам снимков материал до 12 ч.! Извършил съм пълна проверка на документацията на рибарника.

Служители на Общината са участвали в редица други проверки на различни институции. Това, че всичко е законно, не означава, че извън обекта можем да си правим каквото искаме! В понеделник ще пусна заповед до РУ Стамболийски за контрол на пътния участък с цел осигуряване на безопасното придвижване и опазване на обществения ред. Да се вземат кардинални мерки за решаване на проблема ежедневно, не временно! Имам уверението на всички, че това ще се случи! Искам бързи и навременни мерки! И по-добре да е рано! Защото, когато е късно, се трупат лихви!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...