Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Доц. Атанас Мангъров стана сътрудник на Елена Гунчева от „Възраждане“ в парламента
България Важно Градът Политика

Доц. Атанас Мангъров стана сътрудник на Елена Гунчева от „Възраждане“ в парламента

Доц. Мангъров
Доц. Атанас Мангъров

Доц. д-р Атанас Мангъров е нещатен сътрудник на пловдивската депутатка от „Възраждане“ Елена Гунчева. Това става ясно от сайта на  Народното събрание. Инфекционистът и педиатър ще съветва адвокатката по здравни въпроси.

Елена Гунчева е член на Комисията по здравеопазване и на 14 януари вече е отправила питане към министъра на здравеопазването Асена Сербезова относно „извънредната противоепидемична обстановка и мерките“.

Доц. Атанас Мангъров е известен с критиките си към здравните власти заради мерките срещу COVID -19 и е противник на ваксините. През последните дни се замеси в скандал, след като обяви по Нова телевизия, че „564 души, които са починали, са починали, защото са ваксинирани“, а Българският лекарски съюз сезира етичната комисия заради твърденията.

През април той се кандидатира за депутат от партия АБВ, а по-късно стана защитник на тезите на „Възраждане“ и се включи в протеста им на 12 януари пред парламента.

Доц. Мангъров беше и сред представителите на партията на Костадин Костадинов, които се срещнаха с премиера Кирил Петков за създаване на работна група за зеления сертификат.

Елена Гунчева има още един сътрудник – икономистът Стефан Бъчваров./ПловдивПрес

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...