Quantcast
Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Марица » „Марица“ се измъкна от преспите, пътуват към Анталия
БГ Футбол Марица Спорт Спорт Важно

„Марица“ се измъкна от преспите, пътуват към Анталия

Снимка: ПФК Марица - Пловдив, Фейсбук

След повече от 24 часа в снежен капан на пътя край Истанбул, футболистите от ПФК „Марица“ Пловдив успяха да се измъкнат. Te вече пътуват с автобус към Анталия, защото полетите са спрени и над 8000 пътници са блокирани на истанбулското летище. Сред тях има и голяма българска група, която се връща от Мексико, но заради снежната буря прибирането им се бави с над 30 часа. Причината са снежните бури и натрупалият близо метър сняг.

Футболистите на Марица също трябваше да пътуват за Анталия със самолет, но виелицата ги блокира на около 15-20 километра от летището. На момчетата им се наложи да ходят километри в бурята, за да купят храна от крайпътна бензиностанция.

Днес автобусът успя да потегли към Анталия, като отборът изказва специална благодарност на превозвача. „След дълъг престой на място заради пътната обстановка вече магистралата е отворена и пътуваме за Анталия, тъй като няма свободни полети, пътуваме с автобуса всички сме добре, всичко е наред! Бъдете здрави!“, каза футболистът Мариян Тонев.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...