Новини от Пловдив » България » Йордан Иванов: Ще налагам законност навсякъде, където мога
България Важно Мнения

Йордан Иванов: Ще налагам законност навсякъде, където мога

Йордан Иванов - областен управител на Пловдив, кадър: бТВ

„До момента на бизнеса е пречело беззаконието, затова ще налагам законност навсякъде, където мога“, заяви областният управител на Пловдив и зам.-председател на ДСБ Йордан Иванов в предаването „Лице в лице“ по бТВ. „Уважавам решението на младежите в ДСБ да се саморазпуснат, но не го разбирам“, каза още Иванов. Миналата седмица Младежкият клуб към партията обяви, че спира да съществува заради неразбирателство с ръководството. По думите на зам.-председателя, той се е присъединил към ДСБ, когато е бил на 21 и му е отнело 15 години, за да се издигне в партията. „Вярвам, че е правилно да стоиш в една организация и да я променяш отвътре. Самият аз се бунтувах в хода на времето назад, но стоях там и защитавах моите позиции“, заяви Иванов.

Относно отпадането на зеления сертификат, той счита, че тази мярка ще се отрази положително на икономиката в областта. Според него предприетите здравни мерки са дали резултат, но това е повлияло върху работата на част от фирмите в Пловдивско.

Иванов каза, че до момента в областната администрация се е кадрувало по партиен принцип, без заслуги – за да се купуват гласове. По думите му е възможно да има нулева толерантност на властта към корупцията. „Ще посетя всеки един кмет на територията на Пловдив Област, за да обсъдим кое е най-доброто за хората и заедно с централната власт да търсим решение за проблемите им“, заяви Иванов.

Той беше категоричен, че работи върху дигитализацията на областната управа и всеки един документ, който може да не бъде на хартия – се издава електронно.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...