Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Мараджиев: Не аз проверявам рибарника, полицията ме покани да присъствам
Важно Екология Регион Стамболийски

Мараджиев: Не аз проверявам рибарника, полицията ме покани да присъствам

Георги Мараджиев
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!
  • Пускам сигнал в прокуратурата срещу собственика на обекта Олег Дамянов и завеждам дело срещу него, закани се кметът на Стамболийски

Тъй като съм набеден като длъжностно лице, още утре пускам сигнал до прокуратурата и завеждам дело срещу Олег Дамянов. Това заяви в право на отговор кметът на Община Стамболийски до ПловдивПрес по повод статията „Има ли рекет? Мараджиев прати армия от проверяващи на законен рибарник, конфискуваха камиони“.

По думите на Мараджиев той не е инициатор на проверките на обекта, чийто собственик е фирма „ЕОПА“ ЕООД на Олег Дамянов, а изпълнител е ПИМК. „Поканиха ме от РУ на полицията в Стамболийски“, уточни Георги Мараджиев и добави, че той като кмет не можел да конфискува камиони, а това била работа на другите контролни органи като полиция или ДАИ.

Издал съм заповед за обезопасяване на обекта, за да не пострадат хора и животни при преминаване през района, каза Мараджиев.

Той потвърди, че е имал отношения с бизнесмена Олег Дамянов, които обаче никога не били лични, а единствено от служебен характер.

Проверка на общински инспектори установила, че рибарникът е излязъл със 7 дка от разрешеното водно огледало. „Ще настоявам тази площ да бъде възстановена и засипана с инертни материали. Ежеминутно ще следя този обект, без значение кой е собственик и кой превозвач“, натърти кметът на Стамболийски.

Очаквайте подробности за цялата история в ПловдивПрес

Още

Има ли рекет? Мараджиев прати армия от проверяващи на законен рибарник, конфискуваха камиони

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...