A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Важно » Алигатор с човешка ръка в зъбите помогна за откриването на разчленен труп
Важно Суматоха

Алигатор с човешка ръка в зъбите помогна за откриването на разчленен труп

Алигатор, захапа откъсната човешка ръка, предизвика претърсване на резервата Hungryland Preserve във Флорида. В резултат бяха намерени още части от човешко тяло и започна разследване.

Детективите от окръг Мартин започнаха претърсване още в четвъртък сутрин, след като в сряда човешки останки бяха открити край канал, пълен с алигатори. Всичко започна, когато работник видял алигатор, захапал нещо, което му заприличало на човешка ръка.

Шерифът на окръг Мартин каза, че след това хора на Florida Fish and Wildlife Conservation Commission са претърсили района и действително открили какво е държал алигаторът – човешка ръка. От този момент разследването е поето от шерифската служба и последвалото претърсване е намерило още човешки части.

Според Снайдер ужасяващите находки са на мястото относително отскоро. Никоя не е стояла дълго там, преди да бъдат открити.

Случаят се разглежда засега като разследване за убийство. Още не е ясно дали трупът е бил разчленен, преди да го изхвърлят, или са го разкъсали алигаторите. Полицията не изключва и версията просто някой да е паднал във водата и да е умрял “по естествени причини”.

Водолази на спасителната служба на окръг Мартин продължават да претърсват каналите за още човешки части. Хеликоптери оглеждат местността. Условията за търсене са тежки поради дивата природа и опасните животни в местността.

Шериф Снайдер подчерта, че това са “хиляди акри площ и много животни и ще бъде истинско предизвикателство за нас”./ПловдивПрс

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...