Новини от Пловдив » Свят » Войната в Украйна » Лидерът на украинската рок група „Океан ельзи“ Сева Вакарчук засне ранените в Мариупол деца
Важно Войната в Украйна Свят

Лидерът на украинската рок група „Океан ельзи“ Сева Вакарчук засне ранените в Мариупол деца

„Спрете войната, излезте по площадите“, призова руснаците известният рок музикант

„Това е най-страшното видео, което някога съм снимал“, написа в Туитър украинският музикант и бивш народен представител Святослав Вакарчук. Той публикува клип от Запорожката болница, в която са настанени ранените деца от Мариупол.

„Казвам се Сева Вакарчук и съм музикант от групата „Океан ельзи“. Аз съм от Запорожието. Намирам се в залата за реанимация, където нашите лекари в буквалния смисъл на думата се борят за живота на децата, които бяха ранени от руските ракети. Някои от тях останаха без ръка или крак, други загубиха родителите и семействата си“, разказва Вакарчук от болничната зала. Той показа пострадалите мариуполски деца и работещите по раните им лекари.

„Искам да видите това, за да спрете вашето безумно управление. Знам, че можете да направите това. Спрете да се страхувате и излезте по площадите. Ето, показвам ви какво правят с децата ни. Нямам какво повече да кажа. Който може да разбере и да почувства, всичко и така е ясно. Спрете войната“, обърна се към руснаците известният музикант.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...