Новини от Пловдив » Спорт » Войната около БФС не спира – изключиха аматьорските клубове, били с Бербатов
БГ Футбол Спорт Спорт Важно

Войната около БФС не спира – изключиха аматьорските клубове, били с Бербатов

Изпълнителният комитет на БФС изключи аматьорските клубове, подкрепящи Димитър Бербатов и присъствали на „алтернативния конгрес“ на 18-и март в НДК. Членовете на ИК се запознаха със становищата на Аматьорската футболна лига и Комисията „Етика и феърплей“ от 22.03.2022 година по повод организираното на 18.03.2022 г. в Националния дворец на културата и несъвместимо с членството в БФС събиране на клубове, и прие тяхното предложение към участвалите аматьорски футболни клубове да бъдат приложени най-строги санкции на основание чл. 28, ал. 1, т. 2 от Устава на БФС, а именно – клубовете да бъдат изключени като членове на БФС, а отборите им да бъдат извадени от първенствата в системата на БФС.

„Изпълнителният комитет се запозна със становището на комисията „Етика и феърплей“ за клубни и индивидуални санкции спрямо представителите на Първа професионална лига, Втора професионална лига и Трета лига, участвали в нерегламентираното събиране на 18.03.2022 г., и го препрати за разглеждане по компетентност на Дисциплинарната комисия“, се казва в съобщение от БФС.

Общото събрание на Българския футболен съюз разглежда още Отчет на Изпълнителния комитет на БФС за срока на мандата 2018 – 2022 г.; Програма на БФС за развитието на футбола за срока на мандата 2022 – 2026 г. и Проект на бюджет на БФС за периода 2022 – 2026 година.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...