Новини от Пловдив » Спорт » Бербатов: БФС е допуснал клубове-фантоми да гласуват на конгреса на 12 октомври
БГ Футбол Спорт Спорт Важно

Бербатов: БФС е допуснал клубове-фантоми да гласуват на конгреса на 12 октомври

„Клубове фантоми са допуснати от БФС да гласуват на конгреса на 12 октомври! Доказано при проверка от Министерството на спорта! Време е компетентните органи да се намесят срещу беззаконието!“. Това обяви Димитър Бербатов в социалните мрежи, след като по-рано днес Министерството на младежта и спорта обяви, че при направена проверка за три клуба от Сливен, един от тях е заявил, че не извършва дейност и не е упълномощявал делегат за извънредния конгрес на БФС на 12 октомври, но въпреки това такъв делегат е присъствал и гласувал.

„Председател на УС признава във видео, че клубът му не извършва никаква дейност в периода 2019 – 2022 г. Че не е упълномощявял никого за делегат за конгреса на 12 октомври 2021 г. Че няма да упълномощи и за предстоящ конгрес, тъй като клубът не развива дейност! БФС предоставя на министерството на спорта заверени документи, според които детски отбор на този футболен клуб не само е взел участие в турнири, но е и победител в един от тях. Освен всичко този клуб е участвал в конгреса на 12 октомври 2021 г. и е гласувал“, обяви Бербатов, който твърди, че е законният президент на БФС след конгреса, който той и екипът му проведоха на 18 март.

„Този клуб продължава да бъде член на БФС и в момента (както и другите по проверката на министерството), а в същото време така нареченото ръководство на БФС се саморазправя, лишава от членството и вади от първенствата с напълно неоснователни обвинения над 100 клуба! Време е компетентните органи да се намесят срещу беззаконието!“, допълва Бербатов.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...