Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » ВМРО-Пловдив след пост за „скопяването на българския лъв“: Предател ли е Соломон Паси?
България Важно Мнения Политика

ВМРО-Пловдив след пост за „скопяването на българския лъв“: Предател ли е Соломон Паси?

Соломон и Българският лъв, все още нескопен.
Соломон и Българският лъв, все още нескопен.

Пловдивската организация на МВР излезе с остра позиция срещу бившия външен министър и виден атлантик Соломон Паси по повод негов пост в Twitter с кратък призив: Време е да скопим лъва на България, за да отразим адекватно пизицията ни по Украйна. Текстът на Паси предизвика противоречиви реакции, а войводите направо го обявиха за назционален предател и припомниха, че навремето е изрекъл: Майната му на православието!

Позиция на ВМРО-Пловдив:

Може ли да бъде тълкувано, че бивш външен министър на България е национален предател и трябва ли да обръщаме внимание на интелектуално и душевно скопените продажници и откровени българохули?

Риторични въпроси касаещи Соломон Паси и публикацията му в Twitter от 21 март, чрез която призовава да бъде скопен лъвът, който е символ на България, тоест достойнството му да бъде отнето, да бъде поставен на колене, обезкървен, като по този начин Родината ни бъде унизена и заличена.

Груба гавра, безпардонно оскверняване на български национален символ и потъпкване на българщината! Всяка подобна провокация, целяща варварско посегателство върху българските национални светини и ценности трябва да бъде заклеймявана и категоризирана като национално предателство с всички предвидени от закона последствия. Нека се знае, че лъвът може и да е заспал или да се прави на такъв, но още не е кастриран!

Между другото това са идеите на трансхуманизма и джендаризма, да се скопява наред и да няма полове и детераждане.

Ако езикът на омразата, на филството и фобството разцъфтяват, това се дължи главно заради безпардонността, арогантността и бездарието на местните подлоги и трафиканти на чуждо влияние. Затова трябва да бъдат анатемосвани винаги когато еякулират преждевременно.

Как ще реагират Байдън, Шварценегер и Херо Мустафа, които осквернителят на българщината Паси е тагнал в публикацията си, ако призива е да се оскубе перушината и да се опърли белоглавия орел, за да се свари пилешка супа за бедстващото мирно население в Украйна?

Казват, че когато Господ искал да накаже някого, първо му вземал акъла. Всъщност мнозина политици се държат като мародери със собствената си чест. А Соломон Паси се самоуби публично и ритуално, още когато изтърси мерзката си фраза „Майната му на православието“ – още по-мерзка и заради това, че бе произнесена от евреин, роден от българска майка. Можем да предположим каква ще е следващата му словесна полюция :„Майната му на българския народ“.

Само преди броени дни, на 10 март отбелязахме Деня на спасяването на българските евреи и почетохме паметта на жертвите на Холокоста. Преди да тегли майната на православието, като обругава толкова цинично една религия и да призовава за кастрация на българския лъв, нека Соломон Паси да си припомни, че благодарение на твърдата си позиция през Втората световна война в разрез с всички европейски страни, с чест и достойнство България спасява 50 000 евреи от депортация в лагерите на смъртта. Митрополитите Стефан и Кирил от Светия синод на Българската православна църква и целият български народ имат основна заслуга за спасяването на българските евреи.

Quo vadis, Соломоне?

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...