Новини от Пловдив » Спорт » ЦСКА София реагира остро срещу Борислав Михайлов
БГ Футбол Спорт Спорт Важно

ЦСКА София реагира остро срещу Борислав Михайлов

От ЦСКА София обявиха, че изпълнителният директор на клуба Филип Филипов ще продължи да изпълнява своята дейност (б.р. „като градинар в Борисовата градина“, цитат от клубния сайт) въпреки че бе наказан с изваждане от футбола за една година от Дисциплинарната комисия към БФС. Филипов бе санкциониран заради участието си в конгреса, организиран от Димитър Бербатов в края на миналата седмица.

„Червените“ също така бяха глобени с 15 000 лева, а от „Българска армия“ отговориха с остра атака към президента на БФС Борислав Михайлов.

Ето какво написаха в сайта си „червените“, публикуваме го без редакторска намеса:

„Възкресилият се оставкаджия от БФС отново извади кинжал на любимия ни ЦСКА! Персонажът, който погази куп закони и влезе в световната футболна история като единствения допълзял отново до поста си след 18-месечна оставка, пак го раздава морален типаж. И пак иска пари – 15 000 лева глоба за ЦСКА, защото клубът има мнение, различно от делиорманското ехо. Вечната Амбър пак иска да прибира. И заплашва нашия клуб с изхвърляне от елита. Пиеска на абсурда, която в Бояна веднъж вече играха и така съвсем обезсмислиха родното вторанство.

Без ЦСКА няма как да оправдавате слугинажа си, г-н Оставка! Няма да има защо кукловодът ви Хегемон Десети да ви дава каквото и да било. Така че не хвърляйте отново прах в обществото. И без това БГ футболът тотално се лута в мъглата, която вашето т.н. управление спусна над всички клубове без един. Не ни пробутвайте и стария номер с КЕШай вместо Бата(ка) като шеф на съдиите. Феновете знаят кой плаща и кой и защо само пие шампанско!

ЦСКА не застава зад никого, а подкрепя каузи, каквито смята за правилни! Наред с много други клубове! Филип Филипов ще продължи да върши своята сегашна работа с официалната длъжност градинар на Борисовата градина! Там нито г-н Оставка, нито Хегемон Х ще имат власт да го махнат. Но ако все пак в неприкритата си злоба успеят, ще му намерим друга длъжност! Ние ценим парите, но повече от тях държим на авторитета на служителите си.

Затова казваме „Наздраве“ на „въздържател“ номер 1 от Бояна с едни 15 000 лева от ЦСКА. И дано не забравите, неуважаеми господа погребални агенти, да почерпите като за помен и КЕШай! Работа ви върши все пак. Нищо че е кукла на конци! И накрая – приятно изкарване в Катар! Там ще видите поне къде пак не заведохте националите за цялото ви порочно управление. Но няма страшно – поне сте с 15 000 лева напред в пътуването назад“, пишат от ЦСКА София.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...